Ndryshime në policinë e Shkodrës, kush është i emëruari i ri që ka mbajtur një post të rëndësishëmNdryshime ne policine e Shkodres ndersa ka ikur zv/drejtori Lorenc Meta dhe ne vend te tij emerohet Kujtim Gjoka qe me heret ka mbajtur pozicion drejtues ne Lezhe.Ky ndryshim vjen ne vazhden e atyre te realizuara me heret ne komisariatin e ketij qytetir ku Paulin Çupi zevendesoi Ilir Dedjen.Mesohet se ish numri dy Meta do te shkoje ne nje pozicion tjeter ne policine e shtetit dhe ndryshimet vijne ne kuader te permiresimit te performances dhe rritjes se goditjes per ngjarjet e renda qe kane goditur qarkun. /ShkodraNews