Në 1 shtator ju mbyllet transmetimi në televizorë, del njoftimi i rëndësishëm

Mbyllja e transmetimeve analoge televizive në qarqet Tiranë, Durrës dhe Vlorë, që ishte parashikuar për në datën 1 shtator 2019, është shtyrë edhe me një muaj, deri më 1 tetor 2019.

Vendimin e ka marrë sot Bordi drejtues i Autoritetit të Mediave Audiovizive.

Gjithashtu i bëjmë thirrje qytetarëve të paisen me dekodera në mënyrë që të përfitojnë shërbimet audiovizive digjitale”, thuhet ne njoftimin e AMA.