Në datën 8 qershor mund të ndodhte k.atastrofë, Meta tregon ku e dinte se në protestë…

Kreu i Shtetit Ilir Meta tha në konferencën e fundit për media se në protestën e opozitës në 8 qershor mund të ndodhte më e keqja.

Madje tregoi edhe se ku e dinte ai këtë gjë:

“E kam marrë vendimin në bazë të informacioneve mjaft të besueshme dhe në biseda me drejtues të agjencive ligjzbatues këtu dhe të partnerëve mjaft të interesuar për stabilitetin e vendit dhe kredibilitetin”.