Në ditëlindjen e doktorit do ndodhka e papritura, paralajmërim i fortë

Në 15 tetor, doktori ka ditëlindjen dhe këtë vit mbush 75 vjec.

Por shtatori e tetori që vjen do jetë i mbushur plot me surpriza.

Sipas deputetit të PS-së, Ervin Bushati tha se atë ditë e ka edhe ai ditëlindjen dhe se ate ditë do hapen negociatat me BE.

Në një moment Duka i thërret Bushatit Edvin dhe ai i kundërpërgjigjet duke thënë se unë jam Ervini jo Edvini.

Duka ka ndërhyrë për ta ngacmuar por Bushati tha me humor:

Unë jam Ervini dhe më 15 kam ditëlindjen dhe atë ditë do të hapen negociatat me BE.

E paske në një ditë me doktorin tha Duka dhe Bushati vijoi:

Po patjetër, në një ditë me doktorin…