“Ne do shohim llahtari me sy, politika sot përdor kodin e m.afies”, paralajmërimi i fortë

Per profesorin e njohur Perparim Kabo, e gjitha qe po ndodh mes politikaneve shqiptare, deklaratat e ndersjella me akuza, eshte thjesht nje kod i miratuar prej tyre per tu marre vesh e per te bere show ne publik.

“Kjo sjellje është sipas kodit të ma f ies, duke paralajmëruar njëri tjetrin në distancë: nëse unë kam përfituar në një tender, ti ke përfituar në një tender tjetër.

Prandaj hajde të bëjmë një pakt dhe të mos i prekim këto plagë.

Deklarimi i pasurisë dhe ligji antim afia i ka nxjerrë zbuluar.

Kur të ndodhë pastrimi në politikë ne do të shohim llahtare”, tha Kabo.