Në kërkim të v.rasësve të Çelës, pl.as në Elbasan, makina s’i ndalon patrullës, RENEA urgj,ent…Në këto momente fshatra të shumë të Elbasanit janë rrethuar nga policia në kërkim të vr.asësve të Bujar Çelës, vëllait të Talo Çelës. Mbrëmjen e sotme, forcat e RENEA-s janë zhvendosur nga fshatrat në kufi me Peqinin, në krahun tjetër të qytetit në fshatin Mengël.Disa janë vënë në pr.anga. Ndërkohë që një makinë nuk ka ndalur para policisë dhe Renea është vënë menjëherë në ndjekje të tyre.Bujar Çela u e.kzekutua mëngjesin e sotëm me katër pl.u.mba. Ai u v.ra jashtë një lokali ku po pinte kafen.