Në shtrat ajo bëri këtë lëvizje që dikush e filmoi me kamera, u trondit nga ajo që zbuloi në mëngjes

Të paturit e kaçurrelave të përsosura është ëndrra e çdo gruaje me flokë kaçurrel.

Flokët kaçurrelë janë mjaft të vështirë për t’u trajtuar në mënyrë që të jenë të rregullt, por edhe natyralë dhe të butë.

Ka shumë produkte në treg që mund të ndihmojnë gratë në detyrën e vështirë të zbutjes së flokëve të tyre dhe të formave të përsosura. Shpesh, megjithatë, efekti final që marrim nuk është ai që ne do të kishim shpresuar.

Në këtë video shfaqet një teknikë shumë e veçantë, por që lejon në një kohë shumë të shkurtër të kemi kaçurrela të përsosur në një kohë të shkurtër, por sidomos me pak përpjekje, shkruan ShkodraNews. Siç tregohet në video, thjesht lani flokët dhe aplikoni produkte që ndihmojnë të keni kaçurrela të përsosur.

Në këtë pikë flokët e lagur ende duhet të jenë të krehur dhe pastaj të mbështillen në një bluze të thjeshtë pambuku. Pasi të keni formuar një çallmë të bukur, do të prisni gjithë natën për të gjetur flokë të përkryer të thatë në mëngjes, por mbi të gjitha kaçurrela të përsosur, natyral dhe shumë të bukur për t’u parë.

https://www.youtube.com/watch?v=mInPt4-_Dyc

Një video na tregon hap pas hapi se si të marrësh kaçurrelat perfekte si ato të treguara nga protagonistja e kësaj videoje. /Përshtati: ShkodraNews