Nëna 103 vjeçare: Inshalla po këput mish Edi Rama, të vijë tek unë dhe…Nënë Xhemilja eshte 103 vjeçe. Ajo kuron personat që kanë dhimbje të trupit (në gjuhën popullore, ka këputur mish).Gjatë fjalës së saj e ftuar ne Ftese ne 5 ajo tha se ka një dëshirë t’i japë dorën kryeministrit Edi Rama. “Inshalla po këput mish, të vi tek unë t’i lidh mishin”, thotë nënë Xhemilja.“Edi Ramës i jap dorën dhe kërkoj që të më japë dorën, inshalla po këput mish të vi tek unë t’i lidh mishin. Nuk kam çfarë të themi më tani”, u shpreh nënë Xhemilja.