Nëna monstër v.re.t tre fëmijët e saj, bën edhe një tjetër veprim të tm.errshëm  gjatë vra.s.jes

Dy prej tre fëmijëve që u ma.sa.kruan nga nëna e tyre, i kanë bërë asaj rezistencë duke lu.ft.uar për jetën.

Amerikania Rachel Henry, vetëm 22 vjeçe, ka treguar se si dy fëmijët e saj tentuan të mbroheshin deri në vd.ek.je nga kthetrat e saj.

22-vjeçarja e cila tashmë ndodhet në burgun e Arizonës është e v.a.rur nga memfetamina.

Ajo akuzohet për vr.asj.en e tre fëmijëve të saj, ndërsa krimin Rachel Henry e ka justifikuar se fëmijët ishin të sëmurë dhe kështu që nuk duhet të jetonin. Nëna pë.rbi.ndësh ka pranuar gjithashtu se ajo ka kënduar ndërkohë që vri.s.te fëmijët e saj.