Nëna shkon te vendi ku humbi jetën djali, momentet e t.merrshme kur mori vesh se…Në makinë ishte dhe një femër

Dalin te tjera detaje nga aksidenti ku humbi jeten nje 16-vjecar nje dite me pare ne Itali.

Shtatë shokët e tjerë të tij qe u plagosën, ishin të gjithë 15-vjeçarë. Me gjashtë djemtë në spital u dërgua edhe një vajzë, e cila ishte në makinë me të lënduarit.

Me të vënë re se makina e saj nuk ishte në parking, nëna e adoleshentit kishte nisur menjëherë të kërkonte djalin e saj.

Kur mbërriti në vendin e aksidentit pak pas policisë, ajo sh k uli flokët dhe q au me të madhe, nga dh imbja për atë që po i shihnin sytë.

Pak para aksidentit djali kishte postuar një video në mediat sociale, ku degjohej te thoshte: “Jemi tetë vetë, në një makinë me pesë vende”.