Nëna tentoi të vris.te veten se nuk kishte çfarë t’u jepte fëmijëve për të ngrënë, merr lajmin e mirë

Entela Buzi nga fshati Kallm në Fier disa ditë më parë gjatë një interviste ndërsa fliste për skamjen e saj, tha se kishte tentuar që të vris.te dhe veten nga faktin se nuk kishte mese të ushqente fëmijët.

Historia preku mbarë shqiptarët dhe nuk mund të mos binte në sy të Elvis Naçit i cili bashkë me Sidrit Bejlerin e stafin e “Shqiptarët për Shqiptarët”, kanë shkuar ta takojnë nënën e dy fëmijëve për të parë nga afër gjendjen e saj. Jo vetëm kaq… Elvis Naçi i ka premtuar nënës së dy fëmijëve një shtëpi të re.

“Vizituam Familjen e Entela Buzit në Kallm të Fierit ku mësuam mes lotëve hallet e kësaj familje, ajo kishte një toke ku do t’i ndërtojmë një Shtëpi dhe do të  shikojmë hallet shëndetësore që ata kane! I Madhi Zot na shpërbleftë të gjithëve”, shkruan Elvis Naçi!

 

Lexo edhe: