Nesër paralajmërohet diçka më e rëndë, pasi PD i nxori bojën Valdrin Pjetrit

Partia Demokratike Shkoder dhe Aleanca Qytetare ka thirrur per diten e neserme nje proteste popullore kundra asaj qe ata e quajne u zurpimit te Bashkise Shkoder.

NJOFTIMI

Diten e neserme, e Merkure, dt. 14/08 ne oren 19:30 para Prefektures se Shkodres, Partia Demokratike Shkoder dhe Aleanca Qytetare organizon nje proteste popullore kundra u zurpimit te Bashkise Shkoder nga b anda e Edvin Kristaq D roges dhe produktit te f arses se 30 Qershorit.

Diten e sotme, me ze dhe me figure, PDSH d enoncoi perfshirjen e Valdrin Pjetrit ne t rafik d roge dhe d enimin e tij ne Itali qe ai e mohon tash sa kohe.

Ju bejme thirrje te na bashkoheni pasi Shkodra dhe Shkodranet nuk e pranojne drejtimin e qytetit djep te kultures nga nje t rafikant d roge dhe m ashtrues si Valdrin Pjetri. Jeni te mirepritur.