Nexhmije Hoxha v.d.iq, por sot i biri bëri gjestin e rëndë. Pas përp.lasjeve prej kohësh, ai… Ç’ndodhi në ceremoninë m.o.rtore

Sot çshtë përcjellë për në banesën e fundit, bashkëshortja e diktatorit Enver Hoxha.

Nexhmije Hoxha u nda nga jeta ditën e djeshme në moshën 99-vjeçare.

Ceremonia mortore nga familja është mbajtur sot, ku ka qenë të pranishëm të afërm të familejs Hoxha dhe miq, por ka rënë në sy mungesa e djalit të vogël të saj Sokolit.

Kujtojmë se mes bashkëshortes së tij Liljana dhe nënës Nexhmije ka pasur përp.lasje dhe marrëdhëniet e tyre kanë qenë të shkëputura prej kohësh.