Nga celebrimi në fushatë, aktori Gaz Paja: Dua të bëhem pjesë e historisë

Nuk kishin kaluar shumë kohë kur Veliaj e celebroi.

E pasdite do hapnin fushatën.

Gaz Paja është shfaqur krah Erion Veliajt në çeljen zyrtare të fushatës së PS-së për zgjedhjet lokale të 30 qershorit.

Aktori tha se është bërë pjesë e ekipit të tij sepse do që të hyjë në histori.

“E di që këto çuna dhe goca do hyjnë në histori dhe unë duam të jem pjesë e historisë”, u shpreh Gaz Paja.