Nga dh.imbjet, mendoi se kishte gurë në v.eshka, vajza bën zbulimin e t.merrshëmNjë grua shkoi në spital pasi mendonte se nga dhimbjet qe ndiente, mund te kishte gurë në veshka.Por zbuloi të vërtetën befasuese. Ishte thjesht 34 javëshe shtatzënë Dannette Giltz, lindi trinjakët Blaze, Cigan dhe Nikki, më 10 gusht. Secila prej foshnjave peshonte rreth 1.8 kg.Giltz, e cila ka edhe dy fëmijë më të rritur me partnerin e saj prej 12 vjetësh, Austin, i kishin ardhur dhimbjet e lindjes kur mësoi se do sillte në jetë trinjakë.

“Fillova të kisha dhimbje, mendova se kisha gurë në veshka sepse kam vuajtur edhe më përpara,”-tha Giltz.

Kjo ka ndodhur ne Dakota e Jugut.