Nga k.asap, në kandidat për këshilltar bashkiak në Krujë. Njihuni me g.rabitësin e Rinasit (foto)

Personi që shihni më lart është Elton Pikli 32 vjeç. Ai është i a.r.restuari i pestë si i dyshuar për g.r.abitjen e Rinasit më 9 Prill.

Pikli është me origjinë nga Kruja dhe ka qenë person me precedent penal. Grupi hetimor beson se ai ka pasur rol aktiv në g.r.abitjen e miliona Eurove në pistën e aeroportit të Rinasit.

32-vjeçari ka qenë edhe kandidat për këshilltar bashkiak në Krujë në zgjedhjet vendore të vitit 2011.