“Ngela shtatzënë ak.sidentalisht….”. Përlotet aktorja Monika Lubonja teksa rrëfen historinë: Vajta, më fal o zot, ta abortoja vajzën, mamanë e sinjalizuan dhe…Aktorja Monika Lubonja ka rrëfyer për herë tyë parë një episod të vështirë të jetës së saj, teksa ka qenë e ftuar në emisionin emisionin “N’fermë në “E Diell”.“Isha e dashuruar në shkollë, ngelëm pak shtatzënë, aksidentalisht. Shoqëria më thoshte ‘ua e tmerrshme ç’të gjeti ty’. Nuk e thoshin e përdalë. Më pas kisha në plan të parë të bëja filma teatër se sa kisha filluar të luaja dhe vajta më fal o Zot, ta abortoj vajzën. Mamaja ime duke qenë mjeke e sinjalizuan, të merr s’të merr këtë fëmijë do ta bësh, edhe ne do të dalim për zot,”- tha Monika.