Ngjarja e rëndë para pak minutash, vijnë dëshmitë e t.me.rr.shme

Një dëshmitar i ngjarjes qe ndodhi ne Gjermani para pak minutash i tha televizionit te lajmeve gjermane n-tv se një njeri i a r matosur në kamuflazh hapi z jarr me një p u shkë në një dyqan qe shiten Doner dhe kebab.

“Burri erdhi në dyqan, hodhi diçka si një granatë; nuk sh p ërtheu dhe ai hapi z jarr me një p ushkë. Burri pas meje duhet të ketë vdekur … Unë u fsheha në tualet”, dëshmitari i tha një reporteri televizioni afër vendit të ngjarjes.

Mediat gjermane raportojnë se të shtënat u dëgjuan edhe pranë një sinagogu në Halle, por detajet nuk janë konfirmuar.

Një dëshmitar tha se një person kishte hedhur një b o mbë ose g r anatë mbi një mur v a rrezash. Nga ngjarja mbeten dy persona te pajete dhe disa te plagosur.