NGJARJA HORR.OR/ Tm.erri që përjetuan, nëna v.ret dy fëmijët e saj, 3 dhe 9 vjeç

Një ngjarje që nuk shihet as në filmat horr.orr ka ndodhur. Një nënë  është arrestuar pasi dyshohet se ka vr.arë dy djemtë e saj të vegjël.

Ngjarja ka ndodhur në Alabama të SHBA-ve.  Gruaja aktualisht është në spital në gjendje kr.itike nga pla.gët me të cilat ishte lënduar vetë. Fëmijët ishin në moshën 3 dhe 9 vjeç.

Autoritetet ende nuk e kanë identifikuar gruan ose fëmijët. “Ajo që pamë sot ishte e tme.rrshme”-e përshkruan ngjarjen oficerët e policisë që shkuan në vendngjarje.