Ngjarja që i sho.koi të gjithë/ Abuzimi se*ksual me 15- vjeçaren, thellohet sk.andali,

Të tjera detaje tro.nditëse janë mësuar nga ngjarja e tme.rrshme që sh.okoi të gjithë, sk.andali i abu.zimit me të miturën në Babrru të Tiranës.

Sipas asaj që raporton A2Cnn po verifikohen të gjitha veprimet e drejtuesve të shkollës, pasi ka dyshime se kanë qenë në dijeni të abuzimit se*ksual nga ana e Abaz Dogës, i cili punonte si roje dhe nuk kanë raportuar në organet kompetente.

Abaz Doga, 65-vjeç, punonte prej disa vitesh si roje i shkollës 9-vjeçare “Azem Hajdari”.