Ngjarja tragjike në Shkodër, ministria bën apelin e rëndësishëm

Pas ngjarjes se rende ne Shkoder pasditen e sotme, ku humbi jeten punonjesi i nje karburanti ka reaguar Ministria e Mbrojtjes.

Ministria e Mbrojtjes, permes Drejtorise se Pergjithshme te Emergjencave Civile, duke marre shkas nga ngjarja e rende e mbremjes se sotme ne qytetin e Shkodres, ben nje apel.

Ministria iu ben thirrje te gjithe subjekteve private, banoreve dhe qytetareve, ne te gjitha zonat e prekur nga debora, te cilet disponojne banesa ose biznese te mbuluara me çati jo rezistente, ose te papershtatshme me mbajtjen e peshes se debores, te marrin masa te menjehereshme per pastrimin e tyre me qellim parandalimin e ngjarjeje te tilla tragjike.

Lexo edhe: