Nis marshimi i opozitës, s’jua merr mendja kush është në krye të protestës

Protesta e radhës e opozitës, ishte njoftuar sot.

Sapo ka nisur marshimi, në krye të së cilës qëndrojnë banorët e Unazës së Re të cilët janë të veshur me jelekt portokalli.

Ndërkohë që rreshjet e shiut janë të shumta kjo duket se nuk I ka ndaluar protestuesit të bashkohen dhe të shtohen në numër.

Kujtojmë që kjo është protesta e 5 kombëtare nga ana e opozitës.