Një djalë sheh një plakë dhe qan, ajo kishte dalë natën, vetëm në të ftohtë për të…video po çmend internetin

Ky është momenti që të c.o.pëton zemrën kur një grua e moshuar u shërben me supë të ngrohtë të pastrehëve që rrinin jashtë në të ftohtin e hidhur me disa gradë nën zero.

Video tregon Dianën, 72 vjeçaren, duke i dhënë supë dy njerëzve në Southsea, Portsmouth, ndërsa ata rrinin ulur në një trotuar duke u dridhur nga i ftohti.

Charlie Franks që ishte dëshmitar i veprimeve të saj mbrëmjen e së mërkurës vendosi të filmonte mirësinë e saj dhe ta shpërndante atë në Facebook. Videoja e tij që prej atëherë është parë më shumë se 160.000 herë nga përdoruesit e Facebook duke vlerësuar gjestin./ShkodraNews