Një i vdēkur dhe dy të plāgosur pas shērrit në një apartament, policia jep detajet e paraNjë i vde.kur dhe një i pl.agosur rë.ndë është raporti i përplasjes së ashpër që ndodhi, të Premten pasdite, midis të nje grupi emigrantesh ne Greqi.Sipas informacionit të parë, të tre personat ishin në një apartament në katin e 2-të në rrugën Agion Anargyron, kur u sul.muan nga një grup i bashkatdhetarëve të tyre nga Pakistani.Pasoi një p.erleshje e ashpër, duke rezultuar në një person të pla.gosur për vde.kje me thi.kë, një tjetër të pla.gosur rë.ndë dhe një të tretë të pla.gosur lehtë.

Policia po heton ngjarjen per te zbardhur dinamiken e plote dhe shkaqet.