Një mrekulli e vërtetë, sperma mund të shërojë rreth 30 sëmundje

Nëse kishit menduar se sperma shërben vetëm për riprodhim e keni pasur shumë gabim, ajo mund të përdorët edhe për terapi mjeksore.

Sperma është një burim natyral proteinash, vitamine B12, vitamine C, kalcium, magnezi, fosfori, kaliumi dhe zinku. Disa nga përfitimet e të pirit spermë, mundësisht më tepër se dy herë në javë janë:

Terapia e spermës është një term pak i njohur, jo në fushën e studimeve shëndetësore, por në të përditshmen e konsumit të informacionit, këshillave rutinore dhe kujdesit shëndetësore.

Ajo është thjeshtë gëlltitja e spermës së mashkullit të shëndetshëm dhe një mundësi e shkëlqyer bujarie shëndetësore. Përtej përfitimeve shëndetësore që sjell marrëdhënia, studjuesit kanë hedhur vështrimin në mundësitë që mund të shfrytëzohen nga gëlltitja e spermës së mashkullit.

Përfitimi është shumë herë më i fuqishëm se neveria që duhet të përballojë ajo që kërkon të mos lërë asnjë shans që jep natyra për ta shndërriar në një aleat të një shëndeti të mirë. Studjuesit kanë kohë që merren me konsiderimi e këtij përfituesi të jashtëzakonshëm.

Ata kanë ofruar rezultat e testeve dhe përvojën e të përfshirëve në këtë avantazh. Një sfidë që ka një vlerë të pakrahasueshme, thonë mjekët.

Nuk është e lehtë, por asgjë e pamundur në është në një betejë të ashpër në luftën me shëndetin dhe ruajtjen e ekuilibrave të domosdoshëm. Terapia e spermës konsiston në gëlltitjen e spermës së një mashkulli të shëndetshëm me shumë se dy herë në javë, duke përfituar për shëndetin e trupit dhe mendjes suaj.

-Minimizon efektet e plakjes.

-Shton jetëgjatësinë tuaj potenciale.

-Redukton deri në 50% rrezikun e prekjes nga kanceri i gjirit dhe tumore të tjerë.

-Ndihmon në luftimin e tumoreve ekzistues.

-Përmirëson ndjeshëm humorin tuaj.

-Redukton depresionin.

-Ul potencialin për mendime vetëvrasëse.

-Ju ndihmon për një gjumë më të mirë.

-Rrit përjetimin e kënaqësisë seksuale.-Ndihmon në kurimin e diabetit.

-Lufton infeksionet.

-Ndihmon në një shtatzani më të lehtë.

-Redukton të përzierat e mëngjesit.

-Rrit përqendrimin.

-Forcon kockat.

-Parandalon osteoporozën.

-Mban nën kontroll nivelet e kolesterolit.

-Rrit energjinë dhe performancën atletike.

Por më e rëndësishmja për ne femrat:

-Ndihmon për një lëkurë më të pastër.

-Ndihmon në eliminimin e akneve.

-Rrit metabolizimin e yndyrnave dhe dhjamit.

-Redukton obezitetin.

-Kontrollon oreksin.

-Zbardh dhëmbët.

-Forcon shëndetin dhe rritjen e flokëve.

-Redukton rrathët e errët poshtë syve.

Mund të përdoret edhe për përdorim të jashtëm mbi lëkurë si një maskë e mirë dhe pa kosto kundër akneve, shenjave, rrudhave dhe infeksioneve.

A ka më mirë se të kombinosh kënaqësinë seksuale me një shëndet të mirë?

Shkenca hedh poshtë çdo justifikim për të mos bërë seks. Këto janë rezultatet e studimit të “Semen Therapy Group”.