Një postim i PPE na jep lajmin tra.gjik të gjithëve

Tashmë ka një vendim të marrë mesa duket. Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut nuk do t’i hapen negociatat. Të paktën sipas një njoftimi të Grupit të Partive Popullore Europiane të cilët shprehin keqardhjen për mos-hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Ky është një lajm shumë i rëndë për vendin tonë por edhe për rajonin.

Ja postimi i PPE: