Një rekord i tme.rrshëm në këtë qytet, të infektuar me Covid-19 nga të gjitha fushatNjë prej qyteteve që sot regjistroi një rekord me rastet e ko.ronavi.rusit është qyteti i Fierit. Ministria e Shëndetësisë në përditësimin e të dhënave të epidemisë nga Covid-19, raportoi 66 persona të infektuar në qytetin e Fierit në 24 orët e fundit, duke bërë që qyteti të renditet menjëherë pas Tiranës.Të infektuarit janë 20 nxënës dhe mësues të konfirmuar me koronavirus janë nga shkolla të ndryshme të qytetit, janë nga radhët e bluzave  të bardha, një pjesë tjetër e të infektuarve janë në një kompani private e cila siç raportohet, ka dhe numrin më të lartë të të infektuarve.