Një zhurmë misterioze po tmerron çdo natë në orën 03:00 qytetarët, ata janë t.merruar. DëgjojeniNje ngjarje e frikshme po tmerron qytetaret e nje zone te Beogradit.Ata janë të shqetësuar për shkak të një zhurme që po i zgjon çdo natë në orën tre.Sic shkruajnë mediat serbe, kjo po ndodh në lagjet Baraburma dhe Zvezdara e deri në Grocke.

“Është e pabesueshme, ky tingull nuk mund të krahasohet me asnjë tjetër”, thonë banorët e lagjeve të lartcekura të Beogradit.

“Saktësisht në orën tre të mëngjesit dëgjojmë këtë zhurmë. Sikur dikush dhjetë herë me radhë i bie gongut, është jashtëzakonisht tingull i fortë. Të gjithë vrapojmë nëpër dritare dhe tarraca, por nuk kemi ndonjë shpjegim se çfarë po ndodhë”, kanë shtuar ata.