Njerëzit panë ho.rror në rrugë/ I pr.et kokën vajzës 19-vjeçe dhe ia hedh nga kati i 12

Një ho.rror i vërtet ka qenë për banorët e lagjes kjo ngjarje tro.nditëse që sho.koi të gjithë në Chita të Rusisë, ku koka e pre.rë e një vajze u gjet e hedhur nga kati i 12.

Disa adoleshentë ishin dëshmitarë të skenës ho.rror, dhe thanë se ndihen të tm.erruar. Vi.ktima është identifikuar me emrin Elisaveta, 19-vjeçe, punonjëse në një prej klubeve aty pranë.

Për ngjarjen është arr.estuar një 38-vjeçar i cili dyshohet se është i dashuri i vajzës, dhe që dyshohet po ashtu se mund ta ketë kryer ai kr.imin. Nuk dihen ende shkaqet që çuan në vra.sjen ma.kabre të vajzës.