Njerëzit shfrenojnë fantazinë, ja memet më pikante për Saimir Tahirin

Vendimi për gjyqin e Saimir Tahirit ka qenë një ndër temat më të diskutuara në rrjetet sociale.

Faqet e njohura të memeve në rrjetet sociale kanë gjetur mënyra nga më të ndryshmet për të pasqyruar pritjen e tej zgjatur në Gjykatën e Krimeve të Rënda, por më pas dhe rezultatin final për ish-ministrin Tahiri.

“Brryli Broadwey” një ndër faqet më të ndjekura online ka zgjedhur të ironizojë me një foto të Presidentit të SHBA i cili i kërkon falje Tahirit.

Ndërkohë që një tjetër meme e veçantë është dhe ajo e dënimit për Tahirit, i cili “akuzohet për trafik ndërkombëtarë, ndërkohë që merr dënohet për gabime gjimnazistësh”.

SHIKO FOTOT

Gjyqi0saimir-tahirit-memet-nrryli-broadwey (11

Gjyqi0saimir-tahirit-memet-nrryli-broadwey (2)Gjyqi0saimir-tahirit-memet-nrryli-broadwey (3)Gjyqi0saimir-tahirit-memet-nrryli-broadwey (4)Gjyqi0saimir-tahirit-memet-nrryli-broadwey (5)Gjyqi0saimir-tahirit-memet-nrryli-broadwey (6)Gjyqi0saimir-tahirit-memet-nrryli-broadwey (7)Gjyqi0saimir-tahirit-memet-nrryli-broadwey (8)Gjyqi0saimir-tahirit-memet-nrryli-broadwey (1)Gjyqi0saimir-tahirit-memet-nrryli-broadwey (9)Gjyqi0saimir-tahirit-memet-nrryli-broadwey (10)