Njihuni me vajzën që sfidoi familjen, burrin dhe kishën… e paimagjinueshme çfarë bëriNicole Mitchell bëri një ndryshim të madh në jetën e saj, pasi vendosi të largohej nga kisha dhe të bëhej striptiste0.36-vjeçarja bëri revolucionin e saj të parë kur i njoftoi familjes së saj vendimin për t’u bërë murgeshë.“Gjithmonë më thoshin se gruaja ishte për kuzhinë dhe fëmijët, por unë nuk e besoja. Kështu që, përkundër asaj që ata më thanë, vendosa të bëhesha murgeshë”, tha ai.

Kështu në vitin 2011, Nicole dhe ish-burri i saj shkuan në kishën Woodland Hills.

Por nuk ishte një udhëtim i qetë, pasi Nicole i tha Neë York Post, “Që në moshë të re, imagjinoja se isha striptiste. Por mendova se ishte e gjitha mëkat dhe dicka e keqe”.

Pastaj, në 2016, Nicole filloi të vinte në dyshim se,ksualitetin e saj, duke thënë “Unë nuk mendoj se jam e drejtë”, edhe pse nënë e 3 fëmijëve. “E dija që nëse do ta zbuloja, kisha nuk do ta pranonte atë,” tha ai.

Por ajo nuk donte ta mbante sekret se,ksualitetin e saj dhe më 4 korrik 2017, Nicole u largua nga kisha përgjithmonë.

Ajo filloi të hulumtojë dëshirat e saj dhe të bëjë foto n.udo dhe tani thotë se është shumë e lumtur.