Njoftimi i rëndësishëm, ja telefonat Samsung që “do dalin jashtë loje”

Një detaj me rëndësi tregon se Seria S6 e telefonave të Samsung, modelet Galaxy S6, S6 Edge + dhe S6 Active nuk po marrin më update përsa i përket sigurisë së përdoruesit.

Ataj nuk janë parë të listuar në faqen zyrtare të Samsung.

Ndërkohë që telefoni vjetrohet, bëhet më vulnerabël.

Modeli më i ri në treg i Samsung S9+ po thyen kufij dhe i ka shpallur konkurrencë të hapur çdo telefoni të prodhuar deri më sot.