Njolloset “FBI Shqiptare”, aku.zat bo.mbë për drejtuesitTë gjithë po e presim BKH-në por gjërat nuk kanë filluar mirë.  Një nga institucionet e drejtësisë së re duket se është njollosur, pas polemikave për manipulim të procesit në fazën e tretë të përzgjedhjes së aplikantëve.Një grup oficerësh të skualifikuar nga gara për hetues të Byrosë Kombëtare të Hetimit, kanë kallëzuar pe.nalisht kreun e SPAK Arben kraja dhe drejtuesin e të ashtuquajturës “FBI-shqiptare” Aida Hajnaj, të cilët i aku.zojnë për manipulim të procesit.