Nu.mër sho.kues vde.kjesh, serish shifra të fr.ikshme të ko.ronavi.rusit në vendin fqinj

Serish shifra të fri.kshme nga vendi ynë fqinj. Ministra e Shëndetësisë e Republikës së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit nga 830 testet e kryera rezulton që të kemi 94 raste të reja me Kovid-19, të shëruar 42 pacientë dhe 8 të cilët kanë humbur betejën me Kovid-19.

Ndërkohë po sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 42 raste të të shëruarve.

Betejën me Kovid-19 e kanë humbur 8 pacientë dhe atë: 2 nga Shkupi, një nga Prilepi, një tjetër nga Struga, një nga Ohri, 2 nga Gostivari dhe një tjetër nga Kërçova.