Nuk dihej asgjë që nga 18 tetori, nuk përgjigjej në telefon, gjendet e pajetë biznesmenja milionere. Veprimi i fundit i f.r.ikshëm

Nuk dihej asgjë për fatin e saj që nga 18 tetori i këtij viti.

Ndërtuesja m.ilionere, W.annee J.irachar.oen.ying, 58 vjeçe, ishte zh.dukur 11 ditë më parë pasi kishte shkuar të vizitonte tempullin Chiang Mai në pjesën veriore të Tajlandës.

Vëllai i saj, Woraphan Juracharoenying, 59 vjeç, kishte shkuar në këtë vend për ta kërkuar motrën e tij, pasi nuk po arrinte të kontaktonte me të, ajo nuk ia kishte kthyer as mesazhet në telefon.

Trupi i saj u gjet i futur në frigoriferin e saj dhe i mbuluar me beton.

Policia është duke hetuar dhe po kërkon shoqen e m.ilioneres, e identifikuar vetëm si Oom.

Nga llogaria bankare e m.ilioneres janë tërhequr shuma të mëdha parash dhe po ashtu, janë zhdukur edhe makina dhe karta bankare e saj.

Një zyrtar i Policisë tha se janë duke kontrolluar të dhënat kufitare për të parë nëse gruaja e dyshuar është larguar nga vendi. Banka e ka informuar Policinë se paratë nga llogaria e m.ilioneres janë tërhequr edhe pas v.d.ekjes së saj, rreth 40 mijë euro.