Nuk do të lejojë zgjedhje në Shkodër, Voltana Ademi merr vendimin “ekstrem”

Pas përplasjeve mes policisë së rendit dhe asaj bashkiake, Bashkia Shkodër ka marrë hapin e radhës.

Pas KQZ, policisë dhe prefektures, bashkia u ka nisur shkresë edhe shkollave.

Objektet pronë e jona të mos vihen në dispozicion të askujt pa lejen tonë.

Kështu bashkia i mbyll dyert veprimtarisë së KZAZ.

Në Shkodër janë 3 KZAZ të vendosura ne shkolla, dy ne institucione të arsimit 9 vjeçar dhe një tek një shkolle e mesme.