“Nuk flas më me ty”/ Sh.err i ash.për mes ministrit Lleshaj dhe gazetares Lala

Gazetarja Klodiana Lala ka debatuar me minsitrin e Brendshëm, Sandër Lleshaj. Në emisionin, “Opinion”, Lala i kërkoi llogari Lleshajt për rastin e Alvin Berishës dhe shqiptarëve të tjerë në kampet në Siri, por ministri i tha se nuk fliste me të se bënte komente e jo pyetje.

Në tetë muaj nuk keni bërë asgjë..

Nëse thoni ju që nuk kemi bëra asgjë, nuk kemi bërë asgjë. Por është shumë një i kthyer.

Zoti ministër në thoni çfarë keni bërë?

Më bëni pyetje, mos bëni komente, unë nuk flas më me ju, se ju bëni komente..

Janë 8 muaj zoti minsitër…

Uhu, fillove prap me komente, këto që ke për të thënë mund t’i thuash nesër në një gazetë këtu jo, bë pyetje.