Nuk i keni parë kurrë kështu, Ditmir Bushati “përkëdhel” deputetet femra, Senida në krahët e Ben Ahmetajt

Nuk janë skena të papara! Deputetët e Partisë Socialiste kanë marrëdhënie mjaft miqësore dhe të afërta me njëri-tjetrin. Mesa duket, ata janë kolegë, por edhe miq!

53535864_257418845164644_8556349549768081408_n

Këtë herë, paparazzi ynë ka fotografuar ish-ministrin e Jashtëm, Ditmir Bushati, që përqafonte Klodiana Spahiun, deputeten e Durrësit. Të njëjtën skenë e pamë edhe me ish-ministrin e Financave, Arben Ahmetajn, i cili përqafonte Senida Mesin e Shkodrës.

53634261_2355675954464022_6671837536597311488_n

Edhe pse situata politike nuk është aq e qetë me opozitarët që kanë dalë nga Parlamenti, asgjë nuk ua zbeh humorin e mirë dhe marrëdhënien e ngrohtë mes njëri-tjetrit, kolegëve socialistë.

54799131_298675094152831_1196056410916388864_n