Nuk ka më qetësi/ Tërmet sërish në Tiranë, fri.kë dhe pa.nik

Janë ndjerë sërish lëkundje sizmike në kryeqytet, çka ka krijuar panik dhe frikë në popullatë. Këtë herë lëkundjet kanë qenë më të lehta.