Nuk kanë ç’të fshehin më, Ajola Xoxa sapo zbuloi lajmin e madh. Kush u martua sot te Bashkia

Nuk ka më cfarë të fshehin, Ajola Xoxa sapo zbuloi gjithcka.

Gazi dhe Ira, kanë kurorëzuar dashurinë e tyre në martesë.

Ata kanë mbajtur sot ceremoninë e celebrimit në Bashkinë e Tiranës, ku të pranishëm kanë qenë familjarë, miq e kolegë të tyre.

Ajola sapo ka postuar foton nga tarraca e Bashkisë ku bëhen celebrimet dhe ka dhënë lajmin.

Edhe mikja e Gazit Ines memishaj ka zbuluar një foto nga vendi ku u mbajt celebrimi.