Nuk keni kohë të bëni s*eks? Ju tregojmë 6 mënyra si ta ndihmoni veten, nga lubrifikanti te lodrat me…

Ka disa cifte qe e humbasin toruan ne nje moment ne lidhje dhe gjithashtu edhe marredhenia intime del jashte vemendjes. Nje nga arsyet pse kjo ndodh, rendom eshte edhe mungesa e kohes nga puna me orar te zgjatur.

Ja disa keshilla si ta riktheni pasionin ne shtrat:

Flisni me njëri-tjetrin. Komunikimi është gjëja kyçe që mund të bëni për të përmirësuar jetën tuaj seksuale dhe heshtja nuk po ju çon gjëkundi!

Fokusohu në përmirësimin e marrëdhënies suaj. Çfarë kuptimi kanë ndjenjat që ke për partnerin?! Çiftet që kanë shumë kohë bashkë e marrin njëri-tjetrin për të mirëqenë dhe kjo çon në uljen e raporteve seksuale!

Përdor lubrifikant! Ti mund ta bësh seksin më të bukur me pak ndihmë! Lubrifikanti e bën s eksin më pak të dhimbshëm dhe më të thjeshtë!

Përdor argëtime të reja si lodrat e s eksit apo pozicione të reja në ose jashtë shtratit. Kjo do ta përmirësojë jetën tuaj s eksuale dhe do t’ju afrojë më tepër me dëshirat e secilit në shtrat.

Bëje që të ketë kuptim! S eksi duhet të ndodhë në një marrëdhënie por edhe të ketë kuptim, ndjenjë. Duhet të ketë një lidhje me partnerin dhe seksi i mirë është kur jep edhe merr!

Eksploro trupin tënd dhe duaje atë! M asturbimi mund t’ju ndihmojë ta pëlqeni më shumë trupin tuaj. Flisni, eksperimentoni, duajeni trupin dhe eksperimentoni me fantazitë e secilit.