Nuk kishim parë gjë akoma! Ja lista e plotë me diplomatët e shkarkuar

Ministri i Jashtëm në detyrë Gent Cakaj njoftoi në datë 26 Mars, nisjen e një reforme për të larguar, sikur tha ai, nga ky shërbim të gjithë ata që janë nuk e meritojnë, pasi janë emëruar në mënyrë klienteliste dhe nepotike.

Report Tv, zbardh emrat e diplomtëve që janë liruar nga detyra, janë tranferuar në një detyrë tjetër ose kanë dalë në pension.

Janë liruar nga detyra

Gerarta Balla

Selma Hoxhaj

Ilir Hysa

Edmond Caca

Pranvera Skana

Ilda Topalli

Fatjon Pula

Fatjon Demneri

Edvin Bajrami

Artur Propollogu

Janë tranferuar pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme

Adhurim Resuli

Naureda Minga

Marin Meksi

Novruz Ceta

Ahmet Lala

Avenilda Doko

Inida Met’hoxha

Brunilda Koco

Blerta Derhemi

Artur Bushati

Florian Nova

Viktor Pango

Marsela Pango

Enkeleda Riza

Adrian Mara

Kanë dalë në pension

Sadije Xheko

Sarandi Nako

Xhelal Fejza