Nuk merrte dot frymë, shkon urgjent në spital, mjekët sh.okohen nga ajo që zbulojnëHasan Dursun Akduman pinte ujë me arra çdo mëngjes, deri sa filloi të kishte vështirësi në frymëmarrje, dhe shkoi në spital për të kërkuar ndihmë.Aty i bënë testin per K.oronavirusin, por Akduman, doli negativ.Pasi bëri një bronkoskopi në një spital privat, aty u zbulua se gjysma e arrës kishte kaluar në mushkëri.

Burri iu nënshtrua një operacioni per te hequr arren dhe u dërgua në shtëpi po të njëjtën ditë.

Tani ai ndodhet në gjendje të mirë shendetesore.

43a031c3c6b0f80683669acd92ae2d7a9c4d1f63a4ebf77674230dcc5c25f6bb