Nuk po dalin dot, ç’po ndodh te zyra e Ramës? Lleshaj nuk flet asnjë fjalë pasi…

Ata erdhën sepse këtu situata ka dalë jashtë kontrollit. U takuan me liderët e opozitës, dhe në përfundim të ditës ishte lënë jo pa qëllim takimi me shefin e qeverisë shqiptare.

Delegacioni i paralmetit Europian e ka zhvilluar pasdite takimin edhe me ministrin e Brendshëm dhe kryeminsitrin Rama.

Pas takimit, ministri Sandër Lleshaj nuk dha asnjë deklaratë për mediat. Ndërkohë që vijon takimi në Kryeministri, ku ndodhet Rama dhe Gent Cakajt, të cilit i janë deleguar detyrat e ministrit të Jashtëm.

Pritet që në përfundim të këtij takimi, kryeministria të lëshojë edhe një deklaratë me detaje të takimit.