Nuk u zgjua kurrë edhe pas 6 ditësh në koma, qyteti italian në zi për shqiptarin 20-vjeçar

Ky eshte i riu shqiptar qe humbi jeten ne Macchiagodena te marten.

Ai ishte vetem 20 vjeç dhe quhej Tomas Hoti.

I riu shqiptar është përcjellë për në banesën e fundit pasi pas 6 ditësh në k.oma nuk u zgjua më kurrë.

Tomas Hoti u aksidentuar më 31 janar në afërsi të San Massimos ku makina e tij “Fiat” u përplas nga një furgon.