Nxitoni, aplikoni, keni edhe pak ditë kohë. Ambasada amerikane thirrje shqiptarëve, ja për çfarë bëhet fjalë

Ambasada amerikane ne Tirane ka nje pozicion pune per te cilin ben thirrje per aplikim:

“Kanë mbetur edhe 10 ditë për të aplikuar për pozicionin e Asistentit të Koordinimit për Brendi Strategjike në Zyrën e Marrëdhënieve me Publikun në Ambasadën Amerikane.

Nëse keni aftësi shumë të mira për dizajn grafik, për prodhim videosh dhe doni të punoni me ne, aplikoni që sot”.

Për më shumë detaje mbi pozicionin e punës dhe formën e aplikimit, klikoni këtu: https://bit.ly/2FK0LJ3