“O Ram pash Zotin, a do ti marrësh me hu këta pak aktorë, ose hap krahun vlla’

Gazetari Arian Çani përmes një komenti faqen “Zonë e Lirë” ne FB, ndalet te ceshtja e Teatrit, protesta e artisteve dhe qendrimit te prere te kryeministrit.

Nder te tjera ai i thotë Ramës “ti marrë me hu këta pak aktorë dhe artistë që kanë zaptuar Theatron dhe ta shembësh atë godinë”.

Postimi i Canit

O Ram pash Zotin, a do ti marresh me hu keta pak aktore dhe artiste qe kane zaptuar Theatron dhe ta shembesh ate godine se boll më. Ose vendos tamam Rregjim ose hap krahun plak. Se na lodhe. Jo per gje por edhe une fitoj nje super bast me nje tip me shum leka te cilit i kam thene se Rama eshte trim dhe s’pjerdh më per njeri ne kete bote. Edhe katundi shpeton njeher e mire nga dilema: Jemi tashme apo s’jemi akoma ne Rregjim. Aman Ram. Vendos. Se keshtu as mut as shurre, eshte trishtim i madh. Jepi Ram. Te mbarojme pune. Te shpetosh dhe ti, te shpetojne dhe ata qe shpresojne akoma. Jepi Ram. Cdo ore qe kalon dhe ti s’vepron, e ke ne disfavor.