“O të q….ropt”/ Dritan Shakohoxha përplaset me makinë në mes të Durrësit

Komentatori i njohur Dritan Shakohoxha është përfshirë në një incident ditën e sotme në Durrës.

Atij i është përplasur makina dhe siç duket nuk i ka mbajtur nervat.

Ai ka ndaluar menjëherë, ndërsa një qytetar ka filmuar skenën.

Teksa sheh gjendjen e makinës Dritan Shakohoxha mërzitet dhe sipas mesazh dërguesit shan “të q*fsha ropt”.

Video e publikuar: