O Zot ç’bëhet kështu? Shp.ërthim apo.kaliptike, pamjet janë ho.rror, fluturojnë makinat…gjithçka në ajërE tme.rrshme ajo që raportohet nga mediat ndërkombëtare që ka ndodhur në kryeqytetin e Libanit, në Bejrut.Një shp.ërthim masiv u regjistrua pasditen e kësaj të marte.Shp.ërthimi tro.nditi disa pjesë të kryeqytetit të vendit dhe një re tymi e dendur ka mbushur qendrën e tij.

Sipas njoftimeve shpërthimi ishte përqendruar pranë portit të Beirutit duke sjellë për pasojë shk.atërrim në shkallë të gjerë e duke copëtuar dritare që ndodheshin disa kilometra larg.

Ende nuk ka informacione se ç’ka ndodhur.

SHIKONI VIDEON KETU