O Zot çdo ditë e më keq, Ministria del urgj.ent dhe pl.as bo.mb.ën, tjetër rekord në vendNë raportimin e sotëm nga Ministria e Shëndetësisë u bë e ditur se kjo është dita me më shumë të infektuar të rinj që prej fillimit të pandemisë.Nga analizat e bëra janë konstatuar pozitivë 141 persona.Ndërkohë që në 24 orët e fundit 3 pacientë ka humbur jetën: një nga Elbasani dhe dy nga Tirana.